Sleva!

Party sada pro 6 dětí

Oslavte narozeniny bez stresu! Naše party sada pro 6 dětí obsahuje vše, co potřebujete, abyste připravili výjimečnou oslavu.

Original price was: 814,00 Kč.Current price is: 699,00 Kč.

Dostupné na objednávku

Vyberte, zda chcete na produktu upravit uvedené údaje.
(např. jméno, věk aj.).
Product total
Options total
Grand total
Katalogové číslo: 00-PTS06 Kategorie: Štítky: , ,

Popis

Tato personalizovaná party sada pro 6 dětí přemění každou oslavu v nezapomenutelný zážitek s minimem starostí ale s maximem zábavy! A čím bude oslava tak speciální? Jsou to právě personalizované prvky, které oslavenci přinesou opravdový pocit výjimečnosti. Sada je ideální pro menší narozeninové oslavy nebo rodinná setkání. Oslavujte snadno a stylově!

Sada obsahuje:

  • Závěsná papírová girlanda se jménem (1 ks): Party girlanda ozdobí prostor a dodá mu ten správný slavnostní šmrnc. Navíc ji můžete po oslavě používat jako dekoraci.
  • Dekorativní balónky (16 ks): Barevné balónky z přírodního kaučuku, které jsou 100 % rozložitelné.
  • Držáky na balónky (6 ks): Recyklovatelné držáky na balónky do ruky.
  • Personalizované stírací pozvánky s obálkami (6 ks): Zábavné pozvánky, které skrývají detaily konání oslavy pod stíracími políčky. K pozvánkám jsou přiloženy také dopisní, bílé obálky se samolepícím páskem (už žádné olizování obálek).
  • Dárkové tašky s polepem (6 ks): Stylové, malé tašky nejen na dárky pro hosty připravené k naplnění.
  • Papírové obaly na dobroty (6 ks): Tyto parádní obaly můžete naplnit sladkostmi nebo maličkostmi, kterými chcete obdarovat své hosty.
  • Etikety na pití (6 ks): Vybírat můžete z personalizovaných přelepů na plastové láhve, krabicová pitíčka nebo Capri-Sun.
  • Samolepky na napichovátka (6 ks): Barevné samolepky na napichovátka pro ozdobení občerstvení, anebo k personalizaci lízátek apod.

+ DÁREK

  • Zábavná prostírání (6 ks): Tyto personalizované, papírové listy poslouží nejen jako prostírání, ale také jako zábava třeba při čekání na dort. Děti si mohou vybarvovat, plnit úkoly anebo jen fantazírovat nad tématem oslavy.
  • Sada jmenovek (6 ks): Tyto cedulky lze využít jako jmenovky k označení místa, kde má host sedět, anebo je umístit k pokrmům a zábavným místům (Fotokoutek, Sladký bar aj.)

Tato party sada je skvělým způsobem, jak ušetřit při přípravě oslavy nejen svůj čas ale hlavně svou energii. S našimi party doplňky si ušetříte starosti a narozeninový den prožijete s dětmi bez stresu a s radostí!

Další informace

Hmotnost 200 g
Rozměry 22 × 30 × 5 cm
Velikost sady:

6 dětí

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.